Druk op een knop hier onder en bestel direct in onze webshop...

of blader eerst op uw gemak door onze site en laat u informeren.

"Met de elektrisch verwarmde beenwarmers van VerwarmMe heb je geen koude benen meer!"

Onlangs hebben wij ons assortiment uitgebreid met elektrisch verwarmde beenwarmers Een innovatief product ontworpen door Capit om ook tijdens de winter lekker buiten te kunnen werken, sporten en wandelen mét warme benen.

De Beenwarmers werken op batterijen en worden als paar bijgeleverd, een exclusief door Capit gepatenteerd product.

Tijdens koude periodes zijn we vaak gekleed in kleding die niet geschikt is voor de temperatuur, het klimaat of de activiteit. Of nog erger wanneer u overschakelt van een warme omgeving zoals een auto of een kamer. Tijdens die rit waar je weer en wind trotseert op je (motor)fiets. Naar een koude omgeving zoals een bouwplaats, kantoor of een gure schuur.

Met onze Capit VerwarmMe-beenbeschermer kun je zelf de beste temperatuur bepalen, afhankelijk van de activiteit of de omgeving waarin je je bevindt. Gebouwd met zacht, resistent en elastisch materiaal, heeft het een dubbele waterdichte en winddichte buitenlaag. Het werd ontworpen in Italië met de karakteristieke aandacht van een Italiaans bedrijf dat technische inhoud combineert met een eenvoudige maar aangename esthetiek.

Wat wij meer bieden dan onze concurenten:

Infrarood verwarming:
Onzichtbare circuits bestaande uit flexibele en ultraplatte koolstofverwarmingselementen, strategisch gepositioneerd in specifieke gebieden (dij-knie-scheenbeen) om een ​​comfortabele temperatuur te helpen handhaven en voelen.

één eenvoudig te gebruiken bedieningselement:
De knop "easy touch" (deze kunt u bedienen zonder uw handschoenen te verwijderen) om de beschikbare temperaturen te selecteren. Met 3 gekleurde leds kunt u zelfs in het donker zien welke temperatuur is ingesteld.
# Rode led = hoge temperatuur ca. 50 ° C (3,5 uur op een volle batterij)
# Oranje led = gemiddelde ca. 45 ° C (6,5 uur op een volle batterij)
# Groene led = normaal ca. 40 ° C (7,5 uur op een volle batterij)

Licht en comfortabel te dragen
Llithium-ion batterij 7.4 V - 3000 mAh klein, licht en snel oplaadbaar. Gepositioneerd in een kleine binnenzak , kan het circuit tot 7,5 uur voeden op iedere laadcyclus.

One size fits all :
Door toepassing van verstelbaar banden van elastiek met klittenbandsluiting past de beenwarmer altijd bij iedereen.

Optionele directe voeding:
Met de specifieke (los verkrijgbare) accessoirekabel kunt u de beenwarmers rechtstreeks op de sigarettenaansteker aansluiten, zonder het gebruik van batterijen.

Materiaal:
De buitenkant is water- en winddicht, gemaakt van Oxford stof. De elastische sluitbanden zijn van (antislip)rubber. De beenwarmers zijn ook voorzien van reflecterende banden, zodat je ook goed zichtbaar bent in het donker


Twee batterijen en een lader zijn inbegrepen maar je kunt ook, tijdens het bestellen in onze webshop, voordelig een extra set batterijen mee bestellen.

Direct bestellen!