Druk op een knop hier onder en bestel direct in onze webshop...

of blader eerst op uw gemak door onze site en laat u informeren.

"Geen koude handen meer met onze verwarmde handschoenen!"

De batterij verwarmde handschoenen zijn ontworpen om maximaal comfort te combineren met een elegant Italiaans ontwerp.
Ze zijn geschikt voor buitengebruik en zijn gemaakt met innovatieve stoffen die lichtheid, kracht en weerstand bieden tegen wind en regen en die intussen de natuurlijke transpiratie van de huid mogelijk maken.
Er is ook een verwarmde motorhandschoen uitvoering beschikbaar. Deze heeft extra stijve bescherming, en toch een comfortabel pasvorm.

Capit WarmMe outdoor handschoenen

plaatje, rond VerwarmMe handschoenen voor skiën, wandelen, vissen en elk ander gebruik. Gemaakt met professionele ademende materialen die lichtheid, sterkte, weerstand tegen wind en regen bieden, maar ook de natuurlijke transpiratie.
De handschoen is ontworpen om maximaal comfort te combineren met een aangenaam ontwerp. Het verwarmingscircuit volgt de contouren van de hand die warmte uitstralen in alle delen (inclusief vingers) en biedt voordelen, zelfs bij de laagste temperaturen. Ontworpen en geproduceerd in Italië.

Onzichtbare circuits: verwarmingselementen flexibel en ultraplat, strategisch geplaatst in specifieke gebieden om één comfortabele lichaamstemperatuur te behouden.
Enkele bedieningsknop: knop "Easy touch" om de temperatuur te selecteren. dankzij 3 gekleurde lampjes kunt u zelfs in het donker de juiste temperatuurinstelling waarnemen
Groen led. = laag - 7,5 uur
Oranje led. = gemiddeld - 6,5 uur
Rode led. = hoog - 3,5 uur)
Voedingsbron zit in een klein zakje aan de bovenkant van de handschoenen
Infraroodtechnologie: lithium-ionbatterij kleiner, lichter en met een snelle oplaadcapaciteit met 7,4 V - 3000 mAh.
Waterdicht en isolerend Compatibel aan aanraking: de toppen van de duim en wijsvinger hebben een speciale coating die het gebruik van apparaten met touchscreen (smartphones, navigators, enz.) Mogelijk maakt zonder de handschoenen uit te doen

Direct bestellen

VerwarmMe motorhandschoenen 2019 voor motorfietsen en scooters

De nieuwe motorhandschoenenlijn van VerwarmMe: Altijd in de mode en aandacht voor details.

plaatje, rond

De batterij verwarmde motorhandschoenen van Capit WarmMe, met stijve bescherming, zijn ontworpen om maximaal comfort te combineren met een elegant Italiaans ontwerp. Ze zijn geschikt voor buitengebruik en zijn gemaakt met innovatieve stoffen die lichtheid, kracht en weerstand bieden tegen wind en regen en die intussen de natuurlijke transpiratie van de huid mogelijk maken.

Accu en lader is uiteraard inbegrepen

De nieuwe Capit-motorhandschoenen model 2019 zijn aanzienlijk verbeterd op het gebied van design en functionaliteit.
De nieuwe Easy-touch-knop is hetzelfde als de hele Capit verwarmde kledinglijn en is van achteren verlicht met een LED die het verwarmingsvermogen aangeeft. Gemakkelijk herkenbaar, zelfs in het donker, het is gemaakt van zacht reliëf siliconenrubber.
De nieuwe wisser op wijsvinger is gemaakt van zacht rubber en met een driehoekig profiel dat beter de vorm van de handschoen volgt.
De stijve beschermers zijn nu bedekt met stof voor een elegantere en sobere uitstraling.

Sportiviteit met klasse.

Direct bestellen