Colofon

Deze website is, naast de webwinkel VerwarmMe | elektrisch verwarmde kleding, het officiële orgaan van VerwarmMe.nl op internet. De informatie op deze site, de teksten en het beeldmateriaal vallen onder het copyright van VerwarmMe.nl. Aan de op deze website aanwezige informatie kunnen geen rechten ontleend worden.

Zie je een fout op deze site? Neem dan contact op met de webredactie


Ontwerp en realisatie

De website VerwarmMe | elektrisch verwarmde kleding is ontworpen en gemaakt door

PR-Ontwerp| Voor een website die wél gevonden wordt

PR-Ontwerp| Voor een website die wél gevonden wordt

Disclaimer

De website VerwarmMe | elektrisch verwarmde kleding bevat productinformatie, omschrijvingen en specificaties welke afkomstig zijn van onze fabrikant en dus betrouwbaar zijn.

Daarnaast bevat onze site ook achtergrondinformatie en hoewel de site met zorg is samengesteld, kunnen we niet garanderen dat hij geen onjuiste of verouderde informatie bevat. PR-Ontwerp.nl en VerwarmMe.com aanvaarden daarom geen aansprakelijkheid voor schade van welke aard dan ook, die het gevolg is van eventuele onjuiste informatie op deze webshop.
De voorbeelden van toepassingen van de elektrisch verwarmde kleding in deze shop zijn uitsluitend bedoeld ter informatie maar zijn niet (medisch) onderbouwd. PR-Ontwerp.nl en VerwarmMe.com gaan door het plaatsen van dit soort informatie op deze website geen verplichtingen jegens derden aan van welke aard dan ook. Aan de inhoud van deze website kunnen daarom uitdrukkelijk geen rechten worden ontleend.